Dyk ned i pap og papir som materiale

Pap / Papir

Fra den eksklusive, håndlavede gaveæske til enkle, maskinfremstillede papirposer: Vi kan designe og producere den perfekte emballage til dine produkter. Samtidig er processen fra idé til færdig prøve meget hurtig, når du vælger pap eller papir.

De forskellige materialer, overflader og print giver dig passer af muligheder, og vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning. Lige nu er trenden helt rå materialer uden lamineringer, men med et stærkt grafisk udtryk.

Meget genanvendeligt

Over 60 % og helt op til 85% af pap og karton kan genanvendes, når bare man som os har styr på affaldssorteringen. Vi udvikler konstruktioner med omtanke for miljøet. Anvender FSC-certificerede materialer, og undgår også helst plastik, der skal limes ind i emballagen.

Fleksibel indpakning

Det kan være en god idé at udvikle en generisk æske og variere emballagen med en sleeve eller en sticker. Det giver stor fleksibilitet, når du kan nøjes med én æske og få printet et omslag til forskellige produkter og/eller kampagner. Vi kan også fremstille fleksible indlæg, fx med inddelinger af genbrugspapir. Som en ekstra bonus kan kunden genbruge æsken til opbevaring.

Inspiration

Den perfekte finish

  • Prægning af logo – så det fremstår skarpere
  • Øko-folietryk – for at opnå det luksuriøse look
  • Partiel lak – til at danne kontraster
  • Rå overflader – for det naturlige look
  • Matte overflader – for ro
  • Blanke overflader – for spræl
  • Præget papir – for at give kant
  • Bånd – for at fremme gaveoplevelsen
  • Magnetlukning – for lækkerhed
Conzept international emballage i pap
Conzept international emballage poser

FSC-mærkning handler både om at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, træet kommer fra.

Cases med pap & papir

Lad dig inspirere

24 days of tea

NUTE kalender

Til det økologiske te-brand NUTE specialdesignede vi en luksuriøs julekalender med 24 låger. Bag lågerne gemte sig selvfølgelig te-breve, og kalenderen kan genbruges med nye tebreve eller andre spændende overraskelser.

Malaco ZOO

For Cloetta har vi fremstillet en rejsekuffert, som blandt andet sælges på færger og i grænsebutikker. Ud over forskellige typer slik indeholder kufferten en hel zoologisk have med små dyr, som børnene kan lege med på bilturen – og på de næste ture, for kufferten kan sagtens genbruges.
Malaco zoo emballage

Leder du efter noget andet?

Selv om pap og papir er miljøvenligt og det perfekte materiale til indpakning af rigtig mange produkter,
er det måske ikke det oplagte valg i dit tilfælde. Så kan du gå på opdagelse i løsninger, vi udvikler af andre materialer.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?​

Vi bruger cookies til funktionalitet og statistik og til målrettet markedsføring.
Ved at trykke ‘Accepter’ giver du samtykke til dette.

Lavet af IT Stack ApS