Tin er det metal, du gerne vil bruge som emballage

Tin emballage

Drop bare fordommene. Tin er et fremragende materiale til emballage, også når man ønsker en mere bæredygtig løsning, som ikke belaster miljøet mere end højst nødvendigt. Det fleksible metal har været i brug siden oldtiden, og det kan stadig være det helt rigtige valg, hvis emballagen skal matche eller måske endda højne produktets kvalitet.

Emballage til krydderi

Det kan virke overraskende, men tin er et miljøvenlig materiale, fordi det kan genanvendes 100 %, uden at kvaliteten forringes. Det skal bare affaldssorteres korrekt. Det fleksible metal kan formes og præges præcis, som man ønsker det, og det er også meget velegnet til indpakning af fødevarer – tænk bare på smukke tedåser og konservesdåsen med makrel i tomat. Fødevarestyrelsen anbefaler godt nok, at eventuelle rester af makrellen bliver lagt i en anden beholder, men som det fremgår af styrelsens guide “Kend Kemien”, er det primært af hensyn til smagen.

Styr på fabrikationen

Mange emballageleverandører får fremstillet tinæsker i Kina og Østeuropa, og dermed støder vi ind i endnu en fordom: Kinesiske og østeuropæiske fabrikker kan man ikke stole på. Men producenterne lever op til globale standarder som den britiske BRC-certificering, og leverandørerne sikrer kvalitet og leveringstid. Den udenlandske produktion gør også æsker af tin så billige, at det er rentabelt at bruge materialet, og med de mange muligheder for bearbejdning kan æsken blive så smuk, at forbrugeren vælger at genbruge den. Det er en gevinst for både klimaet og dit brand.

plusplus emballage kasse

Leder du efter noget andet?

Lad dig inspirere

Vi bruger cookies til funktionalitet og statistik og til målrettet markedsføring.
Ved at trykke ‘Accepter’ giver du samtykke til dette.

Lavet af IT Stack ApS