Dyk ned i plastik som materiale

Plastik

Plast er på mange måder et fantastisk materiale med høj funktionalitet, ikke mindst når det drejer sig om emballage til fødevarer. Plast har rigtig gode barriereegenskaber; den er effektiv i forbindelse med genanvendelse; den kan være transparent og præsentere hele produktet. Men hvilken type er bedst? Vi kan give dig overblik over mulighederne og udfordringerne, så du sender de rigtige signaler til dine kunder.

Bæredygtighed

De fleste typer er i høj grad genanvendelige: En traditionel plast kan fx findeles og direkte anvendes til støbning af nye produkter. Derfor er den største udfordring ved brugen af plastik at sikre, at materialet bliver affaldssorteret, så forskellige typer ikke bliver blandet sammen. Det stiller krav til designet, og vi tilstræber kun at bruge én enkelt type, når vi udvikler plastemballager.

Måske er din nye plastikindpakning baseret på naturlige biomaterialer som fx majsstivelse eller sukkerrør. Den kan også sagtens genanvendes og indgå i nye plastprodukter sammen med traditionel plastik, hvis bare det er samme type. Derudover arbejder vi med bionedbrydelig plast, som på helt naturlig vis nedbrydes af luft og fugt.

emballage til malaco

Inspiration

Lad kunden se produktet

Mulighederne er mange, når vi taler om plast. Med en transparent plasttype kan kunden fx se indholdet gennem emballagen. De fleste af de plastemballager, vi udvikler, bliver støbt, så vi kan også give indpakningen en unik overflade med særlige effekter.
Smart mouth emballage

Enkel og effektiv emballering af tabletter. Påfyldning og åbning i samme låg. En solid og omkostningsbesparende emballage, der er tilpasset produkt og fyldelinje.

Cases med plastik

Lad dig inspirere

Tab Labs mint pucks

Tab Labs-dåser

For Tab Labs har vi udviklet gennemtænkte plastdåser til pastiller. Dåserne bliver fyldt på en autolinje, så lukkemekanismen er nøje tilpasset fyldemaskinerne samtidig med, at den fungerer optimalt for forbrugerne.

Leder du efter noget andet?

Selv om plastik er miljøvenligt og det perfekte materiale til indpakning af rigtig mange produkter, er det måske ikke det oplagte valg i dit tilfælde. Så kan du gå på opdagelse i løsninger, vi udvikler af andre materialer.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?​

Vi bruger cookies til funktionalitet og statistik og til målrettet markedsføring.
Ved at trykke ‘Accepter’ giver du samtykke til dette.

Lavet af IT Stack ApS