MØD DIN SAMARBEJDSPARTNER

Hvem er vi

Conzept International har specialiseret sig i innovative emballager af tin, pap, papir, plastik og tekstil. Vi har en passion for at udvikle miljøvenlige løsninger, som kan styrke vores kunders brands.

Vision

Emballage er ikke bare indpakning, og Conzept er langt fra bare en leverandør. Vi er den innovative og kreative samarbejdspartner, der udfordrer normerne og byder ind i det omfang, vores kunder har behov for det. Den rigtige emballage understøtter virksomhedens brand og øger produktets værdi, samtidig med at emballagen har en bæredygtig vinkel og belaster miljøet så lidt som overhovedet muligt.

Vores kernefortælling

Lad os pakke fremtiden bedre ind
Vi designer og fremstiller emballage, der gør indtryk. Dit produkt skal have den optimale indpakning, og vi sætter en ære i, at det store aftryk på kundernes oplevelse kun sætter et lille aftryk på omgivelserne. Vi tænker bæredygtigheden ind med omtanke for klima, miljø og arbejdsforhold, fra den første skitse til den sidste genanvendelse af din emballage. Med os som partner bliver emballagen en medspiller, der øger værdien af dit produkt.
Packaging with Passion

Medarbejdere

Her kan du møde medarbejderne hos Conzept International, som har væsentlige fællestræk:
Stor brancheerfaring, evnen til at tænke i kreative løsninger, en ambition om at udfordre standarden for produktemballage plus,
ikke mindst, et klippefast fokus på bæredygtighed.

Nicolai Conzept International
Nicolai Deleuran

CEO

Nicolais indgående kendskab til branchen sikrer dig som kunde en effektiv sparring gennem hele processen – udvikling, design, produktion og kvalitetssikring.
Karina Conzept international
Karina S. Berntsen

Head of sales

Karina har over 20 års erfaring med udvikling af unikke emballageløsninger i forskellige brancher. Karina arbejder imod mere bæredygtige emballager: Hvordan der reduceres, genanvendes og arbejdes med genanvendte og genanvendelige materialer.

Dai Jing

Quality Manager

Dai Jing arbejder målrettet på at sikre vores definerede kvalitet i vores produktionsled. For Dai Jing er sikring af vores kvalitetsniveau et must og alle detaljer bliver kontrolleret. Dai Jing er fysisk til stede på vores fabrikker i Kina.

Peter Conzept International
Peter Thøgersen

Head of design

Med mange års erfaring i visualisering og 3D-udvikling hjælper Peter dig med at forstå de muligheder, der ligger i en unik emballageløsning. Peter kan skabe din emballage i 3D, så du helt præcis kan se, hvordan den kommer til at se ud i virkeligheden.
Katrine Conzept international
Katrine Laulund

Project manager

Dine projekter er altid i gode hænder hos Katrine. Med en stor detalje grad og stærk koordinering sørger Katrine for, at styre dit projekt sikkert i havn.

Julie Conzept international
Julie Frellsen

Project manager

Et emballageprojekt kan være meget komplekst. Men det oplever du ikke som kunde i Conzept, og det skyldes i høj grad Julie og hendes erfaring, overblik og skarpe sans for detaljen.

Britt Munk

Project manager

Høj detaljegrad, stort overblik og stærk opfølgning, er et ”must” i ethvert emballageprojekt.
For Britt er dette en helt naturlig del når hun styrer dit projekt sikkert i mål.

Dea Conzept international
Dea Marie Lassenius Kramp

Graphic Designer

Dea er altid opdateret på ny viden om idéudvikling og emballagedesign. Dea sørger for, at designet til din emballage er så unikt, at kunderne vælger dine varer i stedet for konkurrenternes.

Eva Conzept international
Eva Kjer

Finance Accountant

Den daglige administration og økonomistyring sørger Eva for at holde styr på.

Vi bruger cookies til funktionalitet og statistik og til målrettet markedsføring.
Ved at trykke ‘Accepter’ giver du samtykke til dette.

Lavet af IT Stack ApS