Smykkeæsker: den eksklusive emballage

Smykkeæsker

Hvis et smykke er unika, skal smykkeæsken være lige så unik – eller i hvert fald lige så luksuriøs som indholdet. Ellers devaluerer emballagen den oplevelse, man får som forbruger, uanset om man selv har investeret i smykket eller får det forærende. Den dér lille fornemmelse af spænding, når man åbner æsken …

en mand, som frier til sin partner med en flot ring

Langt fra bare indpakning

Smykkebranchen bruger traditionelt rigtig mange ressourcer på at udvikle et emballagedesign, der understøtter brandet. Smykkeæsker skal både beskytte produktet under transport, præsentere det på smukkeste vis og være egnet til mange års opbevaring, for mange mennesker vælger at gemme værdifulde smykker i originalemballagen. Selv relativt billige smykker bliver ofte monteret i en æske med et skumindlæg, som er udformet præcis til produktet. Indlægget har selvfølgelig en praktisk funktion, men det har også et anstrøg af luksus, så hvis smykkeæsken er af høj kvalitet, får smykket lidt ekstra værdi.

Et smykkeskrin, fyldt med muligheder

Leverandørerne har tilsvarende fokus på at kunne tilbyde præcis den emballage, der lever op til alle krav og ønsker uden at fordyre produktet unødigt. Smykkeæsker kan være firkantede, runde og ovale. De kan være fremstillet af pap, papir eller plastik; de kan være beklædt med stof i et eksklusivt materiale; og logoet kan være et folietryk eller præget i låget. Men æsken kan også være helt enkel, uden indlæg og uden nogen form for udsmykning, hvis lige dén form for emballage matcher indholdet bedst.

smykkeæsker fra Conzept international

Leder du efter noget andet?

Lad dig inspirere

Vi bruger cookies til funktionalitet og statistik og til målrettet markedsføring.
Ved at trykke ‘Accepter’ giver du samtykke til dette.

Lavet af IT Stack ApS