Dyk ned i smykkebranchen

Smykker

Når du køber eller forærer et smykke væk, er emballagen en vigtig del af helhedsoplevelsen. Der er lagt kunstnerisk sjæl og håndværksmæssig energi i designet, og indpakningen er med til at fortælle den gode historie. Derfor er vi tilsvarende passionerede, når det gælder smykkeæsken.

Vi arbejder sammen med dig om at skabe den optimale løsning, og hvis du har en drøm, hjælper vi med at gøre den til virkelighed. Undervejs i processen kan vi tegne løsningsforslagene i 3D, så du får et helt præcist indtryk af emballagen.

En æske, mange muligheder

Har du et større sortiment, kan løsningen være en generisk smykkeæske med indlæg, der passer til de enkelte produkter. Det minimerer materialeforbruget og kan samtidig minimere de logistiske udfordringer.

Product development

Den eksklusive emballage

Kvalitet og æstetik er i højsædet, når vi udvikler smykkeæsker. Vi har ekspertisen til at designe den æske, der præcis passer til dine smykker, og vi kan levere de indlæg, du har brug for. Vi kan beklæde med papir og stof i smukke og eksklusive materialer. Montere bånd, præge papiret og tilføje dit logo med et smukt folietryk. Og vi tager selvfølgelig også højde for, at æsken skal kunne gøre sig godt på Instagram.
Conzept international emballage til smykker

Leder du efter noget andet?

Lad dig inspirere

Vi arbejder med mange forskellige materialer i bl.a. metal og pap, hvor vi først og fremmest tager hensyn til miljøet. Ønsker du for eksempel en flot gaveæske i pap med den perfekte prægning? Eller måske en lækker tinæske med shiny finish? Vi laver æsker der opfylder begge dele. Du får som kunde hos Conzept International mulighed for at vælge mellem vores mange materialer til netop dine ønsker og krav.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?​

Vi bruger cookies til funktionalitet og statistik og til målrettet markedsføring.
Ved at trykke ‘Accepter’ giver du samtykke til dette.

Lavet af IT Stack ApS