Dyk ned i kosmetikbranchen

Kosmetik og personlig pleje

I dag skal kosmetik og produkter til personlig pleje være både allergivenlige og søge mod bæredygtighed. Conzept International har mange års erfaring med at producere miljøvenlig emballage, og vi hjælper dig gerne med at træffe de rigtige valg i forhold til konstruktion og materialer. De miljømæssige hensyn behøver bestemt ikke at gå ud over designet, så vi kan nemt tilføre emballagen det strejf af luksus, dine kunder sætter pris på.

emballage som kan indeholde cosmetic

Gaveæsker

Kosmetikbranchen bruger mange gaveæsker og kombinerer ofte forskellige produkter, som skal præsenteres på en smuk måde – gerne med mulighed for at genbruge emballagen. En fleksibel og økonomisk fordelagtig løsning kan være at vælge en helt neutral æske og give de forskellige produkter egen identitet ved hjælp af et sleeve.

Det er vigtigt at være opmærksom på placering af logoer og ingredienstekster: Det er væsentlige detaljer for forbrugeren, når produktet står på hylden eller skal “unboxes” i privaten.

Hvis produkterne er svanemærkede, hjælper vi dig med at sikre, at emballagen lever op til kravene.

Product development

Et gennemtænkt design

Når vi udvikler for kosmetikbranchen, tager vi højde for, at kunderne skal kunne se, hvad de køber. Det kan man for eksempel sikre ved at montere et vindue i æskerne eller ved at printe produkterne uden på emballagen.

Det store antal gaveæsker i handlen gør også “facing” på butikshylden til en udfordring: Designet skal skille sig ud fra mængden. Men vi har en masse grafiske ideer til, hvordan det kan gøres, så det samtidig understøtter dit brand.

Vi tager hensyn til alle led i co-pakning og kan opfylde eventuelle krav om stabelbare og fleksible løsninger. Vi ved, hvor vigtigt det er, at emballagen er tilpasset produkterne, og at designet er gennemtænkt i alle detaljer.

Leder du efter noget andet?

Lad dig inspirere

Vi arbejder med mange forskellige materialer i bl.a. metal og pap, hvor vi først og fremmest tager hensyn til miljøet. Ønsker du for eksempel en flot gaveæske i pap med den perfekte prægning? Eller måske en lækker tinæske med shiny finish? Vi laver æsker der opfylder begge dele. Du får som kunde hos Conzept International mulighed for at vælge mellem vores mange materialer til netop dine ønsker og krav.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?​

Vi bruger cookies til funktionalitet og statistik og til målrettet markedsføring.
Ved at trykke ‘Accepter’ giver du samtykke til dette.

Lavet af IT Stack ApS