Dyk ned i FØDEVAREBRANCHEN

Fødevarer

Emballering af mad og drikkevarer stiller meget høje krav til materialer og design. Produkterne skal præsenteres på bedste vis, og hvis de indgår i en serie, skal der være en sammenhængende visuel identitet. Samtidig skal emballagen beskytte produktet, bevare smag og duft og sikre holdbarheden.

Måske skal vi også indarbejde en dispenser eller tage højde for produktionsmæssige
faktorer som fx automatiske fyldelinjer.

Conzept international fødevarer emballage

Lovgivning

Der er en lang række lovkrav til materialer, der er i kontakt med fødevarer, og vores fabrikker har anerkendte certificeringer, der sikrer kvalitetsproduktion af fødevaregodkendte emballager:

  • BRC (britisk standard, den mest anvendte til europæiske produkter)
  • LFGB (tysk standard)
  • FDA (amerikansk standard)

Product development

Vi får alle detaljer med

Materialekombinationer, funktion, produktoplevelse, funktionalitet, påfyldning og dosering: Mange elementer har indflydelse på, om emballagen og produktet bliver en succes eller ej. Vi har alle nødvendige parametre med i udviklingen af emballagen og sikrer, at ingen detaljer bliver overset.
emballage til piller eller pasteller

Leder du efter noget andet?

Lad dig inspirere

Vi arbejder med mange forskellige materialer i bl.a. metal og pap, hvor vi har skarpt fokus på at tage hensyn til miljøet. Ønsker du for eksempel en flot gaveæske i pap med den perfekte prægning? Eller måske en lækker tinæske med shiny finish? Vi kan begge dele. Som kunde hos Conzept International har du mange materialer at vælge i mellem. Vi hjælper gerne med at finde den mest bæredygtige løsning, der bedst lever op til dine ønsker og krav.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?​

Vi bruger cookies til funktionalitet og statistik og til målrettet markedsføring.
Ved at trykke ‘Accepter’ giver du samtykke til dette.

Lavet af IT Stack ApS