DYK NED I FASHION/INTERIØR-BRANCHEN

Fashion / Interiør

Jo mere eksklusivt dit produkt er, jo større rolle spiller emballagen for helhedsoplevelsen. Med Conzept som partner kan du få hjælp til designet, så indpakningen både lever op til indholdet og til dine forventninger.
Conzept international emballage pap poser

Branding

Uanset om du sælger i butik eller på nettet, skal din emballage brandes på den rigtige måde. Vi hjælper gerne med at udvikle alt fra den æske, dine produkter ligger i, til den pose, kunden får æsken i, og måske endda også kvitteringsholderen. Så hænger det hele sammen, og din kunde får en unik oplevelse.

Sælger du meget på nettet, har vi også kommunikationen på din emballage og “unboxing”-oplevelsen i fokus, når vi designer løsningen.

Product development

Løsninger, der fungerer

Når vi designer, tager vi højde for, i hvor høj grad produktet skal beskyttes under transport, og hvordan det præsenteres i emballagen. Begge dele har stor betydning, uanset om du sælger i butik eller over nettet.

Ofte er indlægsløsninger en rigtig god idé. De minimerer materialeforbruget, så vi passer på miljøet, og de minimerer risikoen for, at noget går i stykker på vej hjem til kunden.

Undervejs i design-processen kan vi tegne eller printe 3D-dummies, så vi ved, at løsningen fungerer i praksis.

Leder du efter noget andet?

Lad dig inspirere

Vi arbejder med mange forskellige materialer i bl.a. metal og pap, hvor vi først og fremmest tager hensyn til miljøet. Ønsker du for eksempel en flot gaveæske i pap med den perfekte prægning? Eller måske en lækker tinæske med shiny finish? Vi laver æsker der opfylder begge dele. Du får som kunde hos Conzept International mulighed for at vælge mellem vores mange materialer til netop dine ønsker og krav.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?​

Vi bruger cookies til funktionalitet og statistik og til målrettet markedsføring.
Ved at trykke ‘Accepter’ giver du samtykke til dette.

Lavet af IT Stack ApS