BESTIL vores online emballage katalog

Mangler du inspiration?

Her får du chancen for at bestille et af vores emballage kataloger inden for din branche. I kataloget dykker vi ned i de forskellige emballager. Der er uanede muligheder inden for emballage, og uanset om du laver kosmetik, fødevare, fashion eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe dig godt på vej til, at få den perfekte emballage. Vi glæder os til at hjælpe dig på vejen til din nye emballage.

Hvorfor kan katalogerne være interessante for dig?

Når man skal lave et nyt produkt, og skal bruge en emballage til det, så er det altid en god idé at søge inspiration, og det er lige præcis det du får i vores katalog. Her viser vi eksempler på hvordan vi har hjulpet andre kunder, til at få den perfekte emballage.

Tag kontakt til en af vores sælgere

Har du spørgsmål om emballage, og fandt du ikke svar i vores kataloger, så tøv ikke med at ræk ud til en af vores dygtige sælgere.

Karina Conzept international
Karina S. Berntsen

Head of sales

Maria Conzept international
Maria Dolsø Liliedal

Sales Executive

Bestil vores online katalog

Nu kan du bestille vores online katalog, der er fyldt med inspiration inden for din branche. I kataloget finder du en masse variationer af konstruktioner og materialer, og vi lægger stor vægt på, at være med på tidens trends.

ONLINE KATALOG

Ønsker du at læse mere om, hvordan vi arbejder med emballage inden for en speciel branche?  Indtast dit navn og mail adresse nedenfor, så sender vi dig en præsentation snarest.

Conzept international online katalog

Vi bruger cookies til funktionalitet og statistik og til målrettet markedsføring.
Ved at trykke ‘Accepter’ giver du samtykke til dette.

Lavet af IT Stack ApS